Zoekmachine ranking: meer dan slechts een enkele
pagina op de goede plek

Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een juiste marketing strategie voor uw website. Zo dient uw website als een vangnet te fungeren voor het vangen van bezoekers en dat houdt onder andere in dat uw ranking niet door een enkele index pagina moet worden bepaald, maar dat een waaier van pagina's een zo breed mogelijk net over zoekmachines uitspant om ook zoveel mogelijk relevante bezoekers te trekken. Want relevante bezoekers, daar gaat het om.

Ranking website - welke zoekmachines

Er zijn slechts enkele zoekmachines die momenteel het marktaanbod bepalen op de nederlandse bezoekersmarkt: het gros der kleinere zoekmachines trekt nauwelijks relevant publiek. Google heeft een marktaandeel van ongeveer 70 procent in nederland – MSN is goed voor zo’n 20 procent, Ilse nog voor zo’n 10 procent en de rest bestaat uit de kleinere zoekmachines. Met Google, MSN en ILSE heeft u dus bijna de hele nederlandse markt bestreken. Het is dan ook primair noodzakelijk op die sites een goede zoekmachine ranking te bewerkstelligen.

Slimme marketing website: zoekmachine optimalisatie

Een website moet worden gevonden op zoektermen die ook veel door mensen gezocht worden. Een zoekmachine marketing bureau moet dus altijd eerst een keyword research doen en het optimaliseren van een site of pagina daarop afstemmen. Zonder zo’n keyword research is het optimaliseren van website een zinloze bezigheid.

Marketing breed publiek

U wilt immers dat uw product of dienst zowel een breed als een relevant publiek bereikt. In overleg kan Topzo daarom ook voor u een doelgroepen research verzorgen, en marktonderzoek doen naar de mogelijkheden voor uw product.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing