Zoekmachine marketing

Een goede zoekmachine marketing op zijn plek krijgen is een vak apart. Wij zouden zelfs zo ver durven gaan het een kunstvorm te noemen. Een zoekmachine als Google hanteert bijvoorbeeld ongeveer 40 verschillende criteria waarmee het een website beoordeelt op relevantie. Uw site zal aan al die criteria moeten voldoen of hij maakt geen kans op een top 10 plek op een belangrijk zoekwoord.

Zoekmachine marketing en Google

Google is de meest complexe zoekmachine om een site voor te marketen. Google veranderen regelmatig hun filters waardoor een site die een hoge positie heeft weten veroveren snel weer kan zakken. Het is mogelijk een site zo op te bouwen dat hij aan alle mogelijke criteria's voldoet maar zelfs dan vereist een goede marketing onderhoud en een continu streven zoveel mogelijk andere websites naar uw site te laten linken. Een linkcamapgne is dus ook een strikt noodzakelijk ingredient.

Zoekmachine marketing en andere zoekmachines

Ook MSN, Yahoo en Ilse hebben elk hun eigen criteria als het aankomt op het rangschikken van websites. Topzo heeft ook hun systemen grondig bestudeert en onze marketing technieken werken dus ook in andere zoekmachines dan alleen Google. Want vandaag is Google erg populair, en in de toekomst misschien wel een heel andere zoekmachine.

Hoe werkt zoekmachine marketing

Wij ontwikkelen een site voor u of passen uw bestaande site aan. Daarnaast starten we een promotiecampagne waarin we er voor gaan zorgen dat zoveel mogelijk sites naar uw site linken. Eenmaal uitgevoerd is het wachten tot uw site beter gaat scoren in Google en andere Zoekmachines, en regelmatig onderhoud te plegen als criteria worden aangepast.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer