Hoe werkt zoekmachine marketing?

Die vraag stellen klanten en potentiele klanten ons vaak. Belangrijk bij zoekmachine marketing is de criteria kennen die zoekmachines gebruiken om websites mee te rangschikken. Deze criteria zorgen ervoor dat wanneer u bijvoorbeeld naar 'huis kopen' zoekt de ene site beter scoort dan de andere.

Zoekmachines en algoritmes

Deze criteria noemt men ook wel algoritmes; het zijn geprogrammeerde voorwaardes waaraan een website moet voldoen om hoog te kunnen scoren. Topzo kent deze criteria's en weet dus hoe uw site het best zo gemaakt kan worden dat hij niet alleen beter leesbaar of vindbaar is voor zoekmachines, maar ook veel hoger zal scoren en dus veel relevante bezoekers zal trekken.

Veranderingen algoritme Google 2004

In 2004 heeft bijvoorbeeld Google een nieuw systeem ingevoerd om websites mee te rangschikken. Ze vonden dat het oude systeem te makkelijk te beinvloeden was. Zoekmachine marketing is dus in 2004 een stuk moeilijker geworden, en dat is naar onze mening maar goed ook. Hoe makkelijker een zoekmachine te beinvloeden is, hoe meer een specialisme eigenlijk overbodig wordt. Onze kennis en vaardigheid is echter met het nieuwe systeem van Google in waarde gestegen.

Hoe snel werkt een zoekmachine marketing?

Dit is afhankelijk van de werkwijze. Als Topzo een nieuwe website moet gaan ontwikkelen duurt het veel langer - heeft u een eigen domein dan is het raadzaam dit te gebruiken voor de marketing. U kunt dan al binnen een maand de eerste resultaten verwachten.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer