PERFECTE

PRESENTATIES

Flash animaties

Flash animaties zijn ouderwets. Toch is het niet in alle gevallen ook mogelijk om gebruik te maken van HTML5 alternatieven. In dee meeste gevallen geldt echter dat u beter een site of een applicatie in HTML5 kunt laten ontwikkelen. Als u nu nog een website in Flash heeft betekent dat dat een potentieel deel van uw bezoekers niets kan zien - een IPAD heeft bijvoorbeeld standaard gewoon geen flash. Wat dus te doen als u al een website heeft in Flash? Simpel, laat Topzo de site namaken in HTML5. Wij reproduceren de look en feel van uw huidige website maar zorgen ervoor dat deze middels de modernste open source technologien werkt. 
Meteen ook een responsive site

Twee vliegen in één klap: Topzo maakt van uw Flash site een HTML5 website en zorgt er meteen ook voor dat uw website responsive is. Wist u dat meer dan 40% tegenwoordig mobiel op het internet surft? U kunt het zich als onderneming niet veroorloven dat uw website voor zulke mensen niet goed werkt. Een site moet op alle apparaten de vormen van het apparaat adopteren. Alleen dan werkt een site zoals deze zou moeten werken.

Topzo levert een responsive site voor u op in HTML5, zodat u eindelijk een site heeft die niet verouderd en iedereen kan bedienen. 


Offerte aanvragen