Zoekmachine marketing: wat is dat?

U heeft een eigen website en deze website wordt door zoekmachines als Google wel gevonden maar scoort niet hoog als u zoekt met woorden op Google die met uw diensten of producten te maken hebben.Bijvoorbeeld: u heeft een website over meubels en u staat als u op 'meubels' of 'meubelwinkel' zoekt ergens onderin de resultaten. Hierdoor krijgt u weinig bezoekers, en weinig bezoekers betekent ook weinig klanten en weinig rendement.

Marketing voor zoekmachine

Een zoekmachine marketing zorgt er dan voor dat uw site wel bij de bovenste resultaten gaat horen als u op dat soort woorden gaat zoeken. Dit betekent dat potentiele klanten voortaan uw website bij de bovenste resultaten zien staan, en dat u dus veel aanvragen binnenkrijgt van geinteresseerde klanten of opdrachtgevers.

Optimalisatie website en extra bezoekers

Topzo gaat dan uw website 'optimaliseren' - dat betekent dat wij de structuur en inhoud van uw website op zodanige manier gaan aanpassen dat zoekmachines uw site als een authoriteit gaan zien op uw vakgebied. Ook zorgt Topzo ervoor dat de link populariteit van uw website sterk stijgt, doordat wij ervoor gaan zorgen dat zoveel mogelijk relevante websites naar uw website toe gaan linken.

Doelgroep marketing en reclamebureau

Ook voor onderzoek en rapportage over geschikte doelgroepen voor uw product of dienst en het ontwerpen en kanaliseren van uw advertenties of reclame is Topzo een logische partner. Wij zorgen ervoor dat uw product of dienst op een rendabele wijze in de schijnwerper wordt geplaatst.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing