Positie bedrijf op internet

Is uw onderneming wel vindbaar op internet? Die vraag is belangrijk als u een eigen onderneming heeft en wilt dat potentiele klanten uw website kunnen vinden. Veel ondernemingen beantwoorden bovenstaande vraag met 'ja' en wijzen dan op het feit dat hun website vindbaar is als gezocht wordt naar de eigennaam van hun bedrijf. Maar hoeveel mensen zoeken naar de naam van uw bedrijf als ze naar een product of dienst zoeken?

Pay per click reclame

Met een pay per click reclame op zoekmachines kan Topzo uw bedrijf op elke denkbaar woord or elke denkbare woordcombinatie bovenaan in zoekmachines brengen. Uiteraard geldt dan wel dat hoe populairder het worod is, hoe meer geld de zoekmachine ervoor vraagt. Toch is het mogelijk om een effectieve PPC campagne op te zetten met beperkte maandelijkse middelen - Topzo gaat via een zoekwoorden onderzoek dan kijken hoe u op de meest effectieve manier bezoekers kunt trekken naar uw website.

Behalve reclame maken op zoekmachines

Een andere mogelijkheid is het promoten van uw website in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Dit noemt men ook wel 'zoekmachine marketing' en bij deze vorm van marketing gaat Topzo uw website op zo'n manier herstructureren dat deze optimaal leesbaar is voor zoekmachines en met behulpt van de intelligentie die wij in uw pagina's stoppen zal de score van uw site ook sterk verbeteren.

Webpagina optimalisatie toepassen

Als uiteindelijk al uw pagina's en uw website structuur geoptimaliseerd is gaan wij uw website promoten op het internet zodat zoveel mogelijk andere sites naar u toe gaan linken. Aan het einde van dit marketing traject betekent dit dat uw website goed zal gaan scoren in de natuurlijke resultaten van de zoekmachine. Wij vertellen u er graag meer over.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing