Marketingbureau Topzo

Topzo heeft als marketingbureau een streepje voor. Wij leggen u graag uit waarom dat zo is. Topzo is meer dan alleen een traditioneel marketingbureau: wij zijn specialist in internet en zoekmachine marketing. Dat betekent dat wij uw prroduct of dienst niet alleen via traditionele kanalen aan uw doelgroep kunnen presenteren maar ook via drukbezochte websites en door uw site te optimaliseren voor zoekmachines zodat uw doelgroep de site zelf ook vindt.

Marketingbureau

Een traditioneel marketingbureau is vrij beperkt in haar middelen. Als u behoefte heeft aan nieuwe klanten wordt vaak een callcentre ingezet die een beetje willekeurig mensen gaan bellen in de hoop iemand te vinden die een afspraak wil maken. Mensen ervaren dit echter al irritant en daarom maakt Topzo geen gebruik van dit soort technieken. Wij zorgen ervoor dat de klanten die behoefte hebben u zelf vinden, via het internet en via zoekmachines.

Voordeel marketingbureau Topzo

Voordelen van het inschakelen van marketingbureau Topzo zijn dat wij een flexibel en modern marketingbureau zijn die gebruik maken van moderne middelen zoals het internet en zoekmachines en drukbezochte webportals om uw product of dienst te promoten. Dus geen ouderwetse callcenters of ineffectieve, dure advertentiecampagne's: gerichte, rendabele marketing die zich effectief op de doelgroep richt.

Reclame ontwerpen en reclame marketing

Ook voor het professioneel ontwerpen van uw reclame door een ervaren grafisch ontwerper bent u bij Topzo aan het goede adres, eventueel in combinatie met een marketing traject zodat uw reclame ook de goede doelgroep bereikt.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing