PERFECTE

PRESENTATIES

Virale campagne

Wat is een virale campagne? Een virale marketing campagne is meestal een bericht of een video welke zich als een vuurtje over het internet verspreidt. Zo'n csampagne opzetten lukt alleen als de video of het bericht ook daadwerkelijk erg grappig of aantootgevend is - op precies de juiste wijze. 

Garanties dat een virale campagne ook gaat lukken bestaan niet. De beste garantie is te verzekeren dat de film die u laat maken of het persbericht dat u laat schrijven aan de kernvoorwaarden van een viral voldoen: lachwekkend, nieuwswaardig, vreemd, van de pot gerukt. Dan en pas dan kan gekeken worden of de campagne ook aanslaat. Doet de campagne dat dan heeft u een succesnummer in handen. Topzo poogt samen met u er alles aan te doen om succes ook te verzekeren. 

Commercials bedenken

Commercials of reclame vanuit een concept bedenken dat precies bij de doelgroep van uw product past. Dit is een van de stokpaardjes van Topzo en wij helpen u graag verder met de commercial die voor uw product moet worden gemaakt. Van concept tot uiteindelijke realisatie: Topzo zorgt ervoor dat uw reclamefilm niet alleen professioneel gemaakt wordt maar dat deze ook via de juiste wegen aan de doelgroep wordt vertoond.

Promotie van websites

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat internet het nieuwe marketingkanaal van deze eeuw is? Dat er op dit moment tientallen mensen naar uw product op zoek zijn op internet maar niets kunnen vinden of de website van een concurrent vinden? Met een gerichte zoekmachine marketing kan Topzo ervoor zorgen dat uw website wel via zoekmachines wordt gevonden zodat veel bezoekers die op zoek zijn bij u uitkomen.

Offerte aanvragen