PERFECTE

PRESENTATIES

Reclamefilm

Of het nu gaat om een televisiecommercial, een verslag of een product demonstratie, Topzo heeft de mensen om uw visuele wensen in beeld te brenagen voor een publiek. Dat kan varieren van bedrijfsfilms op maat tot het laten maken van website animaties of 3D films voor een spetterende vertoning. 

Wanneer is reclame effectief? Wanneer het concept origineel en sterk is. Daarom ontwerpt Topzo elke reclame vanaf papier. Eerst een ijzersterk idee, dan een ijzersterke uitvoering. Want pas dan kan men een goedgelukte campagne opzetten!

Doelgroep research

Door goed voor u te onderzoeken welke doelgroep moet worden aangesproken en hoe deze doelgroep het beste kan worden bereikt heeft u met de marketing diensten van Topzo een stap voor op de concurrent. Ons doel is het opzetten van een effectief model - of het nu gaat om een zoekmachine optimalisatie of een gerichte reclamecampagne - het is het resultaat dat telt!

Promotiecampagne website

Met een marketing campagne voor uw website zorgt Topzo dat er op uw site veel relevante bezoekers komen. Bezoekers die op zoek zijn naar uw type producten of diensten en het op prijs zullen stellen uw website als eerste te vinden. Middels zoekmachine marketing, PPC campagnes of het strategisch plaatsen van online commercials helpt Topzo niet alleen uw website aan bezoekers, maar ook uw product of dienst aan naamsbekendheid.


Offerte aanvragen