PERFECTE

PRESENTATIES

Product ontwerp

Industrieel ontwerp ofwel product ontwerp - dat betekent dat u een idee heeft voor een nieuw product en dat u een bureau zoekt dat dit idee voor u in beeld kan brengen zonder dat u eerst door het kostenintensieve traject van het daadwerkelijk laten produceren van het product hoeft. U wilt beeld - danwel een serie foto's, danwel een animatie waarin uw nieuwe product of zijn werking al wordt vertoond. Topzo kan zulke beelden voor u maken. U levert ons het idee aan en een basaal idee hoe u wilt dat het product eruit gaat zien, wij doen de rest en zorgen voor top notch promotiemateriaal. 

Ontwerpen reclame of advertentie

Daarna volgt de fase waarin uw advertentie professioneel wordt ontworpen door een deskundig grafisch ontwerper, met het concept dat Topzo in overleg met u heeft uitegewerkt. Belangrijk is daarbij dat de vormgeving en uitsraling van de reclame uw doelgroep aan moeten spreken en uw naamsbekendheid moeten vergroten.

Marketingkanalen voor uw reclame of advertentiecampagne

Vervolgens gaat Topzo samen met u kijken via welke marketingkanalen de advertentie wordt gedistribueert. Van welke kanalen maakt uw doelgroep gebruik? Hoe kan een kosteneffectieve aanpak worden gerealiseerd die uw naamsbekendheid bij de doelgroep vergroot en verkoop van uw product bevordert?

Topzo verzorgt uw marketingtraject van begin tot einde, en zal uw product of dienst naar de juiste doelgroep brengen met de juiste middelen.


Offerte aanvragen