PERFECTE

PRESENTATIES

Naamsbekendheid


Naamsbekendheid product vergroten

Als u een bepaald product of een bepaalde dienst produceert met uw onderneming moet dit product wel naamsbekendheid weten krijgen bij een breed publiek of bij de doelgroep van het product. Topzo kan voor u het complete marketing traject verzorgen, van concept tot realisatie tot daadwerkelijke marketing en rapportage.

Naamsbekendheid voor uw product is belangrijk. De naamsbekendheid van uw product bepaalt of de consument wel of niet voor uw product kiest. Het vergroten van uw naamsbekendheid is vaak een lastige klus als u niet weet wie precies uw doelgroep is en welke marketingkanalen u daarvoor moet aanspreken. Topzo doet voor u een marktonderzoek en kijkt waar u op effectieve en rendabele wijze kunt adverteren.


Reclame maken

Daarna kunnen wij op een kosteneffectieve wijze een reclamecampagne voor u laten maken en distribueren via de marketing kanalen die uit het onderzoek positief naar voren kwamen. Uiteraard heeft u van te voren een duidelijk kostenplaatje.

Doelgroep research en marketing opzetten

Door van te voren een goede doelgroep research uit te voeren kan Topzo voor u een effectieve product marketing opzetten over de juiste marketingkanalen, waarbij de kosten voor u overzichtelijk blijven.


Offerte aanvragen