PERFECTE

PRESENTATIES

Marketing

Wij zijn een marketing bureau dat zich specialiseert in internet marketing, zoekmachine optimalisatie en keyword research. Ons doel is sites maken of optimaliseren om ze rendabel te maken. Een website is in onze ogen een succes als de site ook veel relevante bezoekers weet te trekken. Daarom bouwen en optimaliseren wij sites zodat deze vindbaar worden in zoekmachines en veel relevante bezoekers trekken.

Een relatief jonge en vernieuwende manier om uw product of dienst te marketen. Onderzoeken wijzen uit dat het goed scoren in zoekmachines veel rendabeler is en meer omzet oplevert dan adverteren op websites of adverteren in tijdschriften.

Behalve het trekken van veel relevante bezoekers is een goede positie op zoekmachines ook goed voor de naamsbekendheid van uw product of dienst. Onderzoek wijst uit dat consumenten geloven dat een hoge positie duidt op een betere kwaliteit van uw website, dienst of product.

Zoekmachine marketing

Wij vertellen u graag meer over de voor en nadelen van een marketing van uw website. Het gevonden kunnen worden via zoekmachines heeft uiteraard alleen maar voordelen voor uw bedrijf. De conversieratio is hoog omdat de klant echt op zoek is naar uw product en dit dus niet ongevraagd voor de neus geschoteld krijgt. Een ander voordeel is dat een zoekmachine marketing doorgaans een stuk goedkoper is dan een advertentiecampagne en veel meer rendement oplevert. Een keuze voor dit marketingtype lijkt dus voor de hand te liggen.

Zijn er dan helemaal geen nadelen? Oh, jawel. Zoekmachines veranderen regelmatig hun criteria om sites te rangschikken. Dit betekent dat een marketing geen eenmalige klus is maar een blijvend onderhoud en monitoring vereist. Bij Topzo heeft dit de vorm van een abonnementsprijs - u betaalt een vast bedrag per maand en wij houden uw site bij en passen de marketing waar nodig aan.

Offerte aanvragen