Leads afnemen: Topzo levert internetleads aan bedrijven

Middels een serie 'targetting sites' en portals van hoge kwaliteit kan Topzo aan uw bedrijf leads leveren die precies de informatie bevatten waar u naar op zoek bent. Wilt u dus potentiele klanten aantrekken voor een product, bijvoorbeeld hypotheken, verzekeringen of andersoortige diensten, dan kunnen wij u een eigen website maken die leads genereert die uw verkopers de kans geven meer afspraken te maken.

Leads afnemen

Of u nu behoefte heeft aan leads op het gebied van hypotheken, verzekeringen, kredieten of financien - Topzo kan voor u een eigen website bouwen. Of u nu een makelaar bent die leads nodig heeft voor verkoop van huizen, een artiestenbureau die boekingen nodig heeft, of een webdesign bureau die klanten zoekt: wij zorgen dat er geinteresseerde klanten op u afkomen.

Kosten website internet leads

U betaalt een vaste prijs voor het initieren van onze marketing en design. Dat is een basisprijs van 1200 euro excl. BTW. Voor die prijs bouwen wij voor u een basis site die helemaal geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waarop u zelf verder aan de slag kunt door zelf steeds nieuwsitems te posten en aldus meer en meer bezoekers van zoekmachines af zult trekken. Een investering die zichzelf dus snel terug verdient!

Offerte voor leads

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing