Kosten of prijzen zoekmachine marketing

Wat kost een schilderij? Wat kost een auto? Zulke algemene vragen zijn natuurlijk moeilijk te beantwoorden. Onze marketing activiteiten worden naar uw wensen gemodelleerd en de prijs is dus sterk afhankelijk van de wensen die u heeft. Wilt u slechts op enkele woorden scoren, of wilt u een zo breed mogelijke marketing? Hoe moeilijk is het om de marketing te bewerkstelligen? U kunt zich wellicht voorstellen dat het veel moeilijker is om op het woord 'hypotheek' te scoren dan op het woord 'afwasborstelhouder'. Prijs voor een marketing is dus ook afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de opdracht.

Marketing abonnement prijzen

U zult in ieder geval rekening moeten houden met een vaste abonnementsprijs per maand voor onze diensten. Dat abbonement is er om ervoor te zorgen dat u niet alleen hoog scoort, maar ook hoog blijft scoren. Topzo houdt de statestieken en score van uw site bij, en verandert regelmatig pagina's om ervoor te zorgen dat ze beter gaan scoren. Prijzen varieren van 100 tot 400 euro per maand.

Opstartkosten: ontwikkeling marketing voor uw website

Behalve een vast abonnement betaalt u ook een initieel bedrag voor het onwikkelen van de website. Dit is een eenmalig bedrag dat in onderling overleg wordt bepaald. Hoogte is afhankelijk van de hoeveelheid werk en de complexiteit van de opdracht.

Is het wel de moeite waard?

Dat beslist u zelf na een evaluatieperiode van 6 maanden. Mocht na 6 maanden blijken dat onze zoekmachine marketing voor u niet rendabel is dan kunt u zonder problemen het abonnement opzeggen. De praktijk leert echter dat onze klanten doorgaans tevreden zijn over de resultaten. Een zoekmachine marketing kost hen minder dan wat kleine advertenties in bladen of kranten en levert veel meer rendement op.

Wilt u meer informatie? Vraag dan eens offerte aan


U heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo links


De juiste balans...Meer