Klanten vinden voor uw product: Topzo marketing helpt een handje

U verkoopt een bepaald product maar zou graag meer groei zien in het aantal afnemers of klanten om meer winst te maken. Topzo kan heeft oplossingen voor u om uw product via internet aan een doelgroep te presenteren.

Doelgroepen onderzoek

Eerst doet Topzo onderzoek naar de doelgroep die voor uw product relevant is, en doen wij steekproeven onder die doelgroep om te kijken wat de doelgroep precies aanspreekt. Hoe benadert u de doelgroep op een manier die hen aanspreekt? Wat voor kanalen gebruikt de doelgroep om zich te informeren? Waar zoekt de doelgroep naar? Antwoord op deze vragen is cruciaal voor een succesvolle marketing van uw product.

Klanten vinden

Na het doelgroepen onderzoek gaat Topzo onderzoeken op welke manier uw product het beste de doelgroep kan vinden. Er zijn meerdere mogelijkheden voor een effectieve marketing; varierend van tv reclame, radio commercials, huis aan huis bladen of tijdschriften tot internet reclame en / of zoekmachine marketing.
Wij presenteren dan aan u een kostenplaatje en een plan van aanpak.

Klanten vinden u, niet u de klanten

De tijd van opdringerige reclame is voorbij. Onderzoek wijst uit dat de klant het niet op prijs stelt om op een manier die zij als opdringerig ervaren aan een product of dienst te worden herinnerd. Daarom heeft Topzo als policy dat een reclame of advertentie vooral de aandacht moet trekken door creatief te zijn en veel (goede) humor te bevatten. Door slimme marketing technieken toe te passen zoals zoekmachine marketing lijken resultaten natuurlijk en vinden de klanten voortaan u zonder dat u zich aan de klant hoeft op te dringen.

Offerte voor het nieuwe klanten traject

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing