Internet marketing bureau Topzo

U heeft als onderneming reclame nodig om uw bedrijf f product op de markt te zetten. Want zonder naamsbekendheid en zonder vindbaarheid van uw bedrijf op het internet kunt u moeilijk effectief een product of dienst verkopen. Topzo helpt u verder. Topzo is een vernieuwend marketingbureau dat slim gebruikt maakt van nieuwe marketingkanalen om uw bedrijf of product kosteneffectief te promoten.

Internet advertenties

Alleen een mooie reclame laten ontwerpen is niet genoeg. De gemaakte reclame of advertentie moet immers ook de doelgroep kunnen bereiken. Topzo verzorgt het complete traject voor u: wij bedenken een spraakmakende commercial, laten deze professioneel ontwerpen en wij zorgen in overleg met u dat de reclame via de juiste kanalen het publiek bereikt. Er is voor elk type marketingbudget een passende oplossing te verzinnen.

Zoekmachine positionering

Een zoekmachine toont 10 resultaten als u er een zoekopdracht op uitvoert. Deze resultaten worden de 'natuurlijke resultaten' genoemd. Naast deze resultaten ziet u nog een rijtje betaalde advertenties. Topzo kan uw onderneming in beide resultaten laten voorkomen, door ofwel een PPC campagne voor u uit te voeren, ofwel een zoekmachine optimalisatie waardoor de positie van uw website substantieel verbetert.

Bezoekers krijgen op uw website

Want het gaat uiteindelijk allemaal om bezoekers, leads, prospects of bestellingen. Veel bedrijven realiseren zich niet dat ze de meeste business aan hun neus voorbij laten gaan door internet niet deel te maken van hun bedrijfsstrategie. Topzo denkt met u mee en helpt u verder....

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing