Bedrijfsreclame maken en marketing

Topzo is een vernieuwend marketing bedrijf dat al enkele jaren actief is op het gebied van internet marketing. Wij verzorgen het complete internet marketing traject voor uw onderneming, en zetten in overleg met u een koers uit waarmee u op kosteneffectieve wijze zichtbaar op het internet aanwezig bent.

Google Ads

Een van de manieren waarmee u zichtbaar aanwezig kunt zijn is bijvoorbeeld door het plaatsen van advertenties op zoekmachines als Google, de zogenaamde 'Google Ads'. Topzo zorgt ervoor dat uw maandelijkse marketing budget goed besteed wordt aan het zichtbaar aanwezig zijn op Google op relevante zoekwoorden. Na een zoekwoorden onderzoek kunnen wij op effectieve wijze advertenties maken en u bepaalt zelf het maandelijkse budget.

Marketing mogelijkheden website

Ook voor uw eigen website bestaan diverse marketing mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een website optimalisatie waardoor uw site zichtbaar wordt in de natuurlijke resultaten van de zoekmachine? Een andere mogelijkheid is het opzetten van een bannercampagne of het maken van een opvallende animatie of bedrijfsfilm voor vertoning op het internet. Topzo denkt graag met u mee en bedenkt kosteneffectieve oplossingen.

Prijzen zoekmachine advertentie

Hoeveel kost een advertentie op Google? Dat is afhankelijk van de zoekwoorden waar u mee wilt adverteren. Het is echter voor u als leek moeilijk precies de goede zoekwoorden te kiezen, omdat u niet kunt controleren op welke woorden veel wordt gezocht. Als u uw PPC campagne aan Topzo uitbesteed bepaalt u zelf een maximaal maandelijks budget en ztten wij daarme een effectieve marketing op.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing