Google 2005

Een overzicht van dingen die we in 2005 van Google kunnen verwachten:

G-Mail introductie

In 2005 wordt G-mail geintroduceerd aan de consument. Met een mailboks van 1 Gigabyte en goede zoekfunctionaliteit probeert Google om gebruikers van Hotmail en Yahoo weg te lokken. Als dit werkt zal Google zijn marktpositie aanzienlijk verstevigen en minder afhankelijk worden van haar zoekmachine voor de financiele resultaten.

Desktop Search van Google

Ook zal Google in 2005 haar desktop search applicatie introduceren aan het grote publiek. Het is nog onduidelijk hoe populair deze dienst zal gaan worden. Recentelijke newsitems over lekkages in deze desktop search (het was bijvoorbeeld mogelijk de mail van andere gebruikers van de computer te doorzoeken) werken wellicht vertragend op de uiteindelijke introductie, en MSN is haar eigen desktop search tool aan het ontwikkelen.

Local search in zoekmachines

Ook zal Google zich meer gaan richten op zogenaamde local search toepassingen zoals het lokaal zoeken naar bedrijven als u een bepaalde search string intiept. Dit betekent dat Google eigenlijk de functionaliteit krijgt die de Gouden Gids nu heeft of de bedrijvengids.

Froogle: zoeken naar producten

Froogle is al in 2004 geintroduceerd maar lijkt nog geen overdonderend succesverhaal te worden. Froogle is een speciaal onderdeel van Google waarmee webshops kunnen worden doorzocht. Mogelijkerwijze zal Froogle in de toekomst ook nederlandse producten aanbieden, vooralsnog lijkt het merendeel van de producten Amerikaans.

 

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing