Doelgroep onderzoek

Uw bedrijf maakt een product of levert een dienst waar u trots op bent. Toch staat dit product of deze dienst nog niet goed in de markt, waardoor uw product niet bij een groter publiek bekend is - het ontbreekt aan naamsbekendheid en uw website trekt nauwelijks bezoekers.

Topzo kan u helpen uw product of dienst onder de aandacht van een breder publiek te brengen.

Doelgroep

Wat is de doelgroep voor uw product, hoe benadert of bereikt u die doelgroep het beste en welke kanalen spreekt u daarvoor het beste aan? Zonder een marketing onderzoek vooraf heeft het ontwikkelen van een marketing voor uw dienst of product weinig zien, omdat de kans te groot is dat de marketing verkeerd wordt aangepakt. Daarom kan Topzo voor u een doelgroepen research doen en een goed plan van aanpak presenteren.

Doelgroep bereik

Hoe bereikt u uw doelgroep het beste? Waar besteed uw doelgroep tijd aan, op welke kanalen zijn ze terug te vinden, welke sites bezoeken zij veel, welke zoekwoorden gebruiken ze om een product te zoeken? Topzo onderzoekt voor u uitgebreid wat de beste kanalen zijn om de doelgroep met uw product of dienst te bereiken en hoe de doelgroep door u het liefst benaderd wil worden.

Doelgroep marketing

Daarna komt de vraag: hoe pakken we de marketing precies aan? U weet nu hoe de doelgroep te bereiken is, en hoe zij benaderd willen worden - nu moet een plan van aanpak gemaakt worden om de marketing van uw product of dienst op effectieve wijze aan te pakken. Topzo verzorgt graag het complete traject voor u van begin tot einde.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer