Banner op een website plaatsen

U wilt meer bekendheid voor uw dienst, bedrijf of bedrijfsproduct. Daarom denkt u aan een online marketing campagne. U wilt een banner laten bedenken of ontwerpen of een korte animatie, en deze op strategische plekken op het internet plaatsen zodat uw naamsbekendheid wordt verhoogd.

Bannerreclame

Een bannerreclame is vooral effectief om uw naamsbekendheid bij een breder publiek te vergroten. De doorklik ratio op een banner is vaak laag dus het is meestal geen effectief middel om grotere bezoekersaantallen naar uw website te leiden. Toch kan een bannercampagne heel effectief zijn als u op relatief goedkope wijze de naamsbekendheid van uw product wilt vergroten.

Bezoekers trekken website

Er zijn manieren die effectiever zijn als u vooral bezoekers naar uw website wilt trekken. Advertenties bieden dan meestal geen uitkomst. Een op maat gemaakte zoekmachine marketing echter wel. Topzo is een van de marktleiders in Nederland als het gaat om het opzetten van een rendabel zoekmachine optimalisatie traject.

Monitoren marketing campagne en rapportage

Als u door Topzo een marketing campagne laat uitvoeren houden wij op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis de resultaten bij die u dan op overzichtelijke wijze gerapporteerd krijgt. Zo kunt u zelf de effectiviteit van uw campagne overzien!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer