Advertenties plaatsen op websites

Als onderneming heeft u uiteraard behoefte aan naamsbekendheid voor uw bedrijfsnaam, uw product of voor de diensten die u verstrekt. U denkt er daarom over om advertenties te gaan plaatsen op het internet, maar welke websites leveren u een rendabel advertentiemodel op? Op welke websites is uw doelgroep te vinden? Zijn de statestieken die de diverse portals laten zien wel betrouwbaar? Schakel marketingbureau Topzo in en wij zetten voor u een kosteneffectieve online advertentiecampagne op zodat u zichtbaar op het internet aanwezig bent maar ook de resultaten van de campagne kunt blijven overzien.

Advertenties zoekmachines

De zoekmachine is de gouden gids van het nieuwe millenium. Steeds minder pakken mensen de telefoongids of de gouden gids om een bedrijf te zoeken, en steeds vaker worden hiervoor zoekmachines als Google ingeschakeld. Daarom is de zoekmachine voor bedrijven een interessant nieuw marketingkanaal. Topzo kan voor uw onderneming een effectieve PPC campagne (pay per click) opzetten op alle bekende zoekmachiens, of via een zoekmachine optimalisatie uw site vindbaar maken via zoekmachines.

Per klik betalen voor advertentie

Een PPC campagne is een campagne waarin u alleen betaalt voor wat u ook daadwerkelijk krijgt: bezoekers! Door een PPC campagne zo relevant mogelijk te houden vergroot Topzo het rendement wat u uit deze nieuwe bezoekers haalt - een uitgebreid zoekwoorden onderzoek naar uw branche levert een serie zoekwoorden op waarop het aantrekkelijk adverteren is. U bepaalt het maandelijks budget, en wij zorgen voor de resultaten!

Kosten internet marketing

Een andere mogelijkheid is het optimaliseren van uw eigen website. Dit maakt de website niet alleen vindbaar in zoekmachines, maar zorgt er ook voor dat deze hoger in de resultaten gaat scoren. Topzo kan een kosteneffectiev zoekmachine marketing campagne voor u opzetten. Wij vertellen u graag meer over de kosten of prijzen en de mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing