Zoekmachines en reclame maken voor uw bedrijf

De zoekmachine is de gouden gids van het nieuwe millenium. Steeds minder mensen grijpen naar de telefoongids of de bedrijvengids om een onderneming te vinden; steeds meer mensen maken voor het opzoeken van een bedrijf gebruik van een zoekmachine. Het is voor hen makkelijk en snel, en ze zien meteen een hele bedrijfspresentatie voor zich, terwijl je in bijv. de Gouden Gids alleen een naam ziet en een telefoonnummer. Daarom zijn zoekmachines voor potentiele klanten interessanter om een leverancier voor de producten of diensten die zij willen hebben te vinden. Een sterke aanwezigheid in zoekmachines is dus een stuk rendabeler dan een relatief ineffectieve vermelding in de Gouden Gids of Bedrijvengids.

Advertentie MSN

MSN heeft een lange tijd weinig aandacht besteed aan hun zoekmachine. Afgelopen jaren waren de natuurlijke resultaten op de MSN zoekmachine grotendeels betaalde resultaten. Dit heeft ertoe geleidt dat een zoekmachine als Google in populariteit toenam omdat mensen bij de natuurlijke resultaten liever geen advertenties zien. MSN heeft dit nu begrepen en heeft een nieuwe zoekmachine gemaakt die hetzelfde model hanteert als Google. Plaatsen van betaalde resultaten is nog steeds mogelijk en Topzo zet graag voor u een effectieve PPC marketing campagne voor MSN, Google, Yahoo en Ilse op.

Advertenties plaatsen op portals

Ook adverteren op diverse webportalen zoals startpagina of startkabel of de diverse thematische portals kan voor een bedrijf interessant zijn. Topzo zoekt voor u de portals uit die het meeste relevante bezoek genereren en bemiddelt voor een prijs. U legt uw maandelijkse advertentiebudget bij ons neer en wij kijken voor u wat er met dat budget effectief gerealiseerd kan worden.

Prijzen zoekmachine advertentie

Prijzen voor het adverteren op zoekmachines zijn afhankelijk van de zoekwoorden waarmee u gaat adverteren. Topzo zoekt voor u uit op welke woorden het rendabel adverteren is en u bepaalt een maximaal maandelijks advertentiebudget. Wij proberen met uw budget dan het maximale uit uw zoekmachine advertentie campagne te halen!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing