Zoekmachine ads plaatsen

Zoekmachine ads plaatsen kan een rendable marketing model zijn voor uw onderneming. U vergroot er de naamsbekendheid van uw bedrijf, product of dienst mee en u staat altijd automatisch bovenaan de zoekmachines in het advertentiegedeelte. Het opzetten van een effectieve zoekmachine advertentie cmapagne vereist en zoekwoorden onderzoek en een doelgroepen research: Topzo zet graag voor uw onderneming een doelmatige adverteercampagne in alle bekende zoekmachines op zonder dat u het zicht verliest op de kosten.

Advertentie Google

Google heeft de afgelopen jaren een stormachtige groei doorgemaakt. Het marktaandeel van Google in de zoekmachine markt is dan ook ongeevenaard groot: momenteel maakt meer dan 60% van alle zoekers op het internet gebruik van de Google zoekmachine. Dit is voor adverteerders dus een interessante plek om een advertentie te zetten. Topzp zet voor uw onderneming een effectieve PPC campagne op zodat uw bedrijf of product zichtbaar aanwezig is in Google oop zoekwoorden die door mensen veel gebruikt worden. U bepaalt hierbij zelf uw maandelijkse budget.

Google en marketing

Een alternatief voor het opzetten van een PPC campagne is proberen in de natuurlijke resultaten van Google hoog te scoren. Dit kan door middel van een website optimalisatie die Topzo voor uw onderneming kan opzetten. Wij bewerken dan uw website zodat deze voor Google beter vindbaar is en op den duur hoger terug te vinden is in de natuurlijke resultaten.

Prijzen PPC campagne

Een PPC campagne werkt met een maandelijks budget. Dit budget bepaalt u geheel zelf! Topzo kijkt alleen wat er realistisch bezien met uw budget maximaal aan advertentiekracht kan worden gerealiseerd. Wij geven u deze schatting vooraf zodat u weet wat u kan verwachten.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

 

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing