Aanmelden website bij MSN

Vroeger moest u betalen om door MSN geindexeerd te wordne maar MSN heeft recentelijk besloten dat ze de concurrentie met Google aan willen gaan en dus hebben ze nu ook een eigen spider die websites indexeerd. Weliswaar een stuk minder snel dan Google, maar ook voor MSN is het afdoende dat er andere sites naar uw site linken om ue site te laten indexeren.

Aanmelden MSN

Bij MSN is het niet mogelijk een site handmatig aan te melden voor een gratis indexatie. Wel kunt u via Overture betaalde advertenties bij MSN laten plaatsen.

Adverteren MSN

Topzo kan een advertentiecampagne voor uw bedrijf in MSN, Yahoo en Ilse opzetten. Uw site wordt dan vermeld bij de betaalde resultaten en wij doen via een keyword research eerst onderzoek naar welke steekwoorden voor uw product of dienst relevant en rendabel zijn. Zonder zo'n onderzoek loopt u kans met een steekwoord te adverteren dat niet door uw doelgroep wordt gezocht.

Marketing website voor zoekmachines

Ook het hoog laten scoren van uw website in de natuurlijke resultaten van Google, Yahoo of MSN is mogelijk als u daarvoor een zoekmachine marketing expert als Topzo inhuurt. Wij vertellen u graag persoonlijk meer over de verschillende mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer