Aanmelden website bij Google

Wilt u uw website aanmelden bij Google? Niet doen! Het handmatig aanmelden van uw website bij Google is volstrekt zinloos. Pas ook vooral op voor de talloze bedrijfjes die geld vragen voor het aanmelden van uw website bij Google - u betaalt dan voor gebakken lucht. Google vindt uw website automatisch als een andere site er naartoe linkt. U hoeft er dus alleen maar voor te zorgen dat wat andere sites naar uw site linken en uw website wordt vanzelf gevonden.

Aanmelden Google

Niet nodig dus om dit handmatig te doen. Sterker nog, als u uw website handmatig aanmeld bij Google duurt een opname in de index veel langer, want dan komt uw site in de wachtrij. Zorg er dus alleen voor dat andere websites naar uw site linken en uw website zal vanzelf in de Google index worden opgenomen.

Adverteren in Google

Adverteren in Google is een optie voor bedrijven die graag gevonden willen worden op bepaalde zoekwoorden in de zoekmachine. U betaalt hiervoor een bepaald maandelijks bedrag waarmee u clicks koopt. Voor sommige branches zijn Google advertenties erg duur. Topzo kan voor u een slimme Google advertentie campagne opzetten, inclusief steekwoorden onderzoek om te kijken waar uw doelgroep naar zoekt.

Zoekmachine optimalisatie website

Daarnaast is het ook mogelijk uw website door een professioneel zoekmachine marketing bureau zo te laten bewerken dat uw site hoger gaat scoren in de natuurlijke resultaten. Dit is soms effectiever dan een advertentiecampagne in Google. Topzo is een van de nederlandse marktleiders in zoekmachine marketing.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing

De juiste balans...Meer