Aanmelden zoekmachine van uw website

Uiteraard gaan wij bij een optimalisatie ook uw website bij alle belangrijke zoekmachines aanmelden, zodat deze snel en breed zal worden geindexeerd op de zoektermen waarop hij moet gaan scoren. Het aanmelden bij zoekmachines heeft echter lang niet altijd zin. Zo melden wij uw site niet bij Google aan simpelweg omdat het dan langer duurt voor uw site geindexeert wordt en niet korter. Google volgt namelijk automatisch alle links op het web en indexeert deze snel; melden wij echter uw site aan dan wordt deze eerst gereserveerd voor een apart bezoek en dat duurt veel langer.

Aanmelden zoekmachine

Bij de rest van de zoekmachines heeft het wel zin uw site aan te melden.
Maar soms heeft dat een behoorlijke tijd geen effect. Een zoekmachine als Ilse update haar database bijvoorbeeld twee keer per jaar, dus het kan vaak wel een half jaar duren voor uw website daarin verschijnt. Toch wordt Ilse nog door een proportioneel deel van het nederlandse surfende publiek gebruikt en blijft het belangrijk uw website ook door Ilse te laten beoordelen.

Gevolg van website bij zoekmachine aanmelden

Het aanmelden van uw website bij een zoekmachine heeft geen gevolgen voor de positie die uw website zal krijgen bij het rangschikken van de resultaten. Het betekent alleen dat de zoekmachine uw site zal gaan indexeren - het heeft verder geen invloed op het rangschikkingsproces. Als u wilt dat uw website hoog scoort op bepaalde zoektermen is het toepassen van website optimalisatie noodzakelijk. Topzo kan u daarbij van dienst zijn.

Na optimalisatie en aanmelden zoekmachine : het ‘finetuning’ proces

De tijden dat je met wat makkelijke truukjes een toppositie in Google kreeg zijn voorbij. Goede SEO is een kwestie van de juiste kennis, de juiste vaardigheden, en een heleboel werk. Met alleen het aanmelden op een zoekmachine bent u er nog niet, maar wij verzorgen graag het hele proces zodat uw site een rendabele positie krijgt op zoekmachines.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan eens offerte aan

Topzo home

Zoekmachine marketing


Hoe werkt zoekmachine marketing?

Wat kost zoekmachine marketing?

Offerte aanvragen

Optimalisatie site

Aanmelden zoekmachine

Banner ontwerp

Banner campagne

Reclamebureau

Advertentie websites

Pay per click ads

Promotiecampagne


Vindbaarheid website

Onderwerpen Topzo

Topzo linksU heeft een website...maar wordt die wel gevonden? Meer....

Zoekmachines beheersen de markt...
Meer....


Copyright 2004
Topzo webmarketing