PERFECTE

PRESENTATIES

3D animaties


Van interieur en architectuur tot karakters voor games


Topzo maakt films. Van klassieke bedrijfsfilms tot hypermoderne 3D animaties, wij zijn van vele markten thuis. Maar wat is voor u ook de beste oplossing? Dat is onder meer afhankelijk van uw budget en uw strategie. Heeft u een bescheiden budget, dan is het maken van een placeholder animatie een optie, heeft u een redelijk budget dan kan een bedrijfsfilm of een 3D animatie een goede oplossing zijn om uw product of dienst naar een grotere groep klanten effectief te marketen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van marketing en bedrijfspresentaties is Topzo Communicatie & Media de aangewezen partner om uw plannen te verwezenlijken. 

Mogelijkheden voor animaties


Denk bijvoorbeeld aan het visualiseren van een nog niet bestaan product, of het maken van een walk through door een gebouw dat u als architectenbureau wilt laten bouwen. Of u wil bijvoorbeeld een bepaald product effectief demonstreren en u heeft liever een animatie dan een handleiding die net zo duur wordt en tegenwoordig bijna niemand nog leest.

Ook voor promotie en bedrijfuitstraling kan 3D een prima oplossing zijn. Een mooie bedrijfstrailer, een intro of een spectaculaire binnenkomst op de website: Topzo bouwt het allemaal voor u. 


Offerte aanvragen